realizare site web

Asociatii, Fundatii si Federatii

    Cabinetul nostru de avocatura ofera consultanta in ceea ce priveste procedura de infiintare a Asociatiilor si Fundatiilor, in temeiul OUG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii cat si procedura de dobandire a personalitatii juridice in cazul Federatiilor conform Legii nr. 246/2005. Persoanele fizice sau juridice care urmaresc desfasurarea unor activitati de interes general sau in interesul unor colectivitati ori, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial ne pot solicita serviciile juridice in vederea constitutirii unor Asociatii sau Fundatii.

    De asemenea, asiguram asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata competente in procedura constituirii si inscrierii Asociatiei sau Fundatiei in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, respectiv a Federatiei in Registrul Federatiilor. Avocatii nostri vor indeplini toate formalitatile necesare realizarii acestor demersuri, incepand cu primul pas, acela de a obtine rezervarea de denumire a organizatiei nonguvernamentale si terminand cu inscrierea acesteia in Registrul de evidenta, dupa dobandirea personalitatii juridice.

    In situatia in care aveti deja infiintata o persoana juridica de forma celor prezentate si doriti a efectua modificari cu privire la membrii organizatiei, sediul acesteia sau orice alte modificari ale statutului, va vom oferi sprijinul nostru in orice actiuni pe care doriti sa le intreprindeti.

    Iar in situatia in care va aflati in dificultate in identificarea unei persoane competente care sa va puna la dispozitie servicii profesionale din punct de vedere financiar-contabil, ne permitem sa va facem o recomandare in acest sens.