realizare site web

Despre noi

Cabinet avocat Georgiana Claudia Din este un cabinet de avocatura organizat si inregistrat in conformitate cu legea romana si prevederile UNBR. Avocatul titular, Claudia Georgiana Din este membru activ al Baroului Bucuresti.

Punem la dispozitia clientilor  nostri servicii profesionale de asistenta juridica in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului muncii, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si, de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.

Pe langa angajamentul de a oferi clientilor nostri servicii personalizate de inalta calitate in domeniul juridic si  implicit reputatia noastra de a livra solutii inovative si practive adaptate nevoilor clientilor nostri, cabinetul nostru de avocatura ofera un plus valoare tuturor clientilor ce apeleaza la serviciilor noastre, construind relatii puternice, si promovand un mediu de lucru constructiv, progresiv si creativ.

Cabinetul noastru este in masura sa-si consilieze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sint negociate de catre parti, pina la momentul semnarii acestuia, garantind asistenta juridica adecvata, competenta si imediata.